Hargita megye, Csíkcsomortán, 179 szám
Hívj minket 0740 300 319
Kosár
0,00lei
Kosár
0,00lei
Adatvédelmi irányelvek

Prelucrarea datelor cu caracter personal și polititica de utilizare Cookie-uri.

Asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal este un angajament fundamental pentru societatea noastră, prin urmare vom face tot posibilul pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (ʺRegulamentul general privind protecția datelorʺ sau ʺGDPRʺ), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Societatea Csomortani Szovetkezet Cooperativa Agricola în calitate de operator, având sediul social în sat Șoimeni, Comuna Păuleni Ciuc, nr.179, jud. Harghita, număr de înmatriculare în registrul comerțului: C19/1/2019, CUI 41039032, vă aduce la cunoștință modul și scopul în care sunt utilizate datele cu caracter personal transmise și totodată drepturile persoanelor vizate după cum urmează:

  • Prelucrăm următoarele date cu caracter personal: date personale de identificare: numele și prenumele, datele specificate în comanda Dvs., date de contact: numărul de telefon, adresa de e-mail, date de facturare/de livrare/de returnare; informații privind comenzile plasate.
  • Scopul de prelucrare: îndeplinirea formalităților de încheiere a contractului; îndeplinirea obligațiilor izvorâte din contractul încheiat cu dumneavoastră (livrare, facturare, garanții etc.); îndeplinirea obligațiilor fiscale; comunicarea cu dumneavoastră; îndeplinirea obligației noastre de a ține evidențe și scopuri de marketing. Utilizarea la scopuri de marketing va fi doar cu ajutorul acordului Dvs.
  • Aceste date vor fi păstrate pe durata raporturilor comerciale, inclusiv perioada garanției, pe durata existența unui cont de utilizator al Dvs. pe site, după caz, și până la revocarea consimțământul Dvs.
  • Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
  • Nu dezvăluim și nu transmitem datele predate către terțe persoane decât pentru realizarea obligațiilor contractuale (livrare) și ale intereselor noastre, pentru îndeplinirea obligațiilor legale față de autorități ori organizații profesionale.
  • Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portabilitate cu privire la datele pe care ni le furnizați, să limitați prelucrarea realizată de noi, se cereți să nu faceți obiectul unei decizii bazată pe prelucrarea automată, să opuneți prelucrării și chiar să solicitați ștergerea datelor. Menționăm că intervenția asupra datelor pe care ni le-ați furnizat poate fi de natură să împiedice executarea comenzilor dumneavoastră.
  • Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care este asigurătoare cu privire la identitatea solicitantului și îndreptățirea lui la următoarele date de contract: personal ori prin poșta la adresa: Șoimeni, Comuna Păuleni Ciuc, nr.179, jud. Harghita email: info@csikcsomortaniszovetkezet.ro tel: 0740300319. Vă vom răspunde neîntârziat în termenele legale. Dacă sunteți nemulțumiți, aveți posibilitatea să vă adresați ANSPDCP sau instanței competente pentru apărarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal.

Site-ul nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care prin procesul de inregistrare a furnizat explicit adresa sa de e-mail poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele inregistrate sunt stocate intr-un mediu securizat, protejat de masuri tehnice. Anunturile postate de Utilizator pot fi modificate de catre acelasi Utilizator personal, sau pot fi sterse prin stergerea anuntului postate pe Site. Dezvaluirea Parolei de acces unor terte parti este interzis. Daca nu mai aveti control asupra parola pierdeti controlul si asupra informatiilor dumneavoastre si puteti suporta consecintele unor actiuni interpretate ca fiind ale dumneavoastre. Astfel, daca parola de acces nu mai este sigura din orice motiv, va rugam sa-l schimbati imediat.

Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Csomortani Szovetkezet Cooperativa Agricola cu sediul in Jud. Harghita, Șoimeni, Comuna Păuleni Ciuc, nr.179, jud. Harghita, denumit in continuare Csikcsomortniszovetkezet.ro.

Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator/vizitator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Un cookie este format din nume si conținut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat serverului respectiv.

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Avantajul Cookie-urilor:

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si website. Daca un browser acceseaza websiteul din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: exemplu – preferinele in materie de confidentialitate online, publicitate relevanta, etc. . Sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem beneficiaza cum un utilizator de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce tipuri de Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Lista cookie-urilor poate fi verificat in cadrul tool-ului browserului Dvs. 

Cum foloseste LemnSuperMarket aceste cookie-uri?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri care se refera la pastrarea datelor de acces ale persoanelor detinatoare de cont de acces Csikcsomortaniszovetkezet.ro

Cookie-uri de analiza vizitatorilor: De fiecare data cand un utilizator viziteaza Csikcsomortaniszovetkezet.ro Google analytics genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrati pe Csikcsomortaniszovetkezet.ro, acest cookie nu poate fi folosit pentru identificare, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrati putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. 
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistati folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului dvs.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor folosim urmatoarele tehnologii:

Google Analytics. Folosim Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile si aplicatiile noastre web. Este foarte important pentru noi pentru a masura eficienta si a determina eficienta campaniilor noastre de promovarea, etc. Gasiti mai multe detalii despre politica de confidentialitate Google Analytics aici: https://support.google.com

Pentru Newslettere folosim: Mailerlite. Un tool securizat si foarte util, care ofera o experienta superba de a citi/accesa comunicatiile (newslettere) receptionate de la Csikcsomortaniszovetkezet.ro. Pentru a citi mai multe despre politica de confidentialitate Mailerlite.com click pe: https://www.mailerlite.com/privacy-policy

Facebook Pixel: ne ajuta in mod real sa definim performantele reclamelor de pe facebook. Contul nostru oficial de pe facebook: /Csikcsomortaniszovetkezet. Gasiti mai multe detalii despre politica de confidentialitate Facebook Pixel aici: https://developers.facebook.com/docs/privacy/

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare sau puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile recomandate de noi pentru a afla mai multe despre Cookieuri: 
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Rating
  • Ár
  • Készlet
  • Elérhető
  • Kosárba teszem
  • Leírás
  • Tartalom
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Összehasonlítás
Kívánságlista 0
Kívánságlista oldal Vásárlás folytatása